COMUNITAT

El signe de la koinonia (comunió, fraternitat, reconciliació, perdó, comunitat, unitat) vol respondre a l'anhel de germanor i de pau dels homes de tots els temps. Ha de manifestar una manera nova de conviure i de compartir, anunci de la possibilitat de viure com a germans reconciliats i units, com un veritable «família», amb plena acceptació de totes les persones i màxim respecte de la seva llibertat i originalitat. En un món esquinçat per divisions, discriminacions i egoismes, els cristians estan cridats a anunciar la utopia del regne de la fraternitat i de la unió, brindant espais de llibertat, de comprensió, d'amor.

Grup economia

 

Grup que s’encarrega del patrimoni i de l’economia de la Comunitat de Cristians de Llucmajor.

Encarregats: Mn. Eugeni Rodríguez Adrover, Sr. Maties Llompart Mut,

Sr. Joan Jaume Sastre.

Santuari de Gràcia

 

El Santuari de Nostra Senyora de Gràcia està situat sota la balma de la Penya Falconera del Puig de Randa, al municipi de Llucmajor,Mallorca.

Franciscans TOR

 

En 1207 Francisco inició una vida de penitencia y vistió el hábito de penitente. Vivió como penitente dos años y fue reconocido como tal por el Obispo de Asís, Guido.

Germanes de la Caritat

Comunitat de religioses que viuen plegades per respondre al manament de l'amor i fer-lo realitat en obres. «Per fer feliços els feligresos.» Lluitant contra la pobresa, la malaltia, la ignorància. Creant espais de servei i acollida.

Missioneres dels Sagrats Cors

 

Comunitat de religioses que viuen plegades. L'objectiu de la Congregació vol compartir l'amor amb tota la humanitat des del amor. La fundació va néixer a Campos de mans de Sor Maria Rafela.

Confraries

 

Grups de persones que es reuneixen en diferents Confraries per viure la seva Fe i transmetre l'Evangeli de Jesucrist. La tasca principal és preparar la Setmana Santa de Llucmajor.

Comunitat de cristians

Parròquies de Sant Miquel de Llucmajor

i l'església de Sant Jaume de s'Estanyol

Plaza Santa Catalina Tomás, 6 - 07620 Llucmajor (Illes Balears)

Xarxes socials
  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • Grey Instagram Icon
Info

​Telèfon : 637 18 63 55 rector 

             623 36 01 21 comunicacions       

Email : cristiansdellucmajor@gmail.com

​​​

© 2015 by ERA created cristiansdellucmajor.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now